Klassisk massage för dig i bland annat Bålsta, Enköping, Sala & Västerås

Med mitt företag, Hälsa och Friskvård, erbjuder jag en rad olika behandlingar inom bland annat massage. Klassisk massage är en av behandlingarna du som kund kan få. Då företaget är beläget i Enköping riktar jag mig framföralllt till er i området, i exempelvis Bålsta, Sala och Västerås med omnejd. Självklart är du från andra delar av landet välkommen också, jag vill kunna hjälpa alla som behöver min hjälp.

Effekter

Massage har effekter på cirkulationen som gör att kärlen vidgas och syretillförseln till muskeln ökar samt att borttransporten av slaggprodukter förbättras. Massagen påskyndar läkning och återhämtningsprocess. Behandlingen har även god läkningsförmåga på skadad muskelvävnad.

Frisättning av oxytocin från hypofysen har en stressreducerande effekt på nervsystemet. Effekterna från massage brukar uppfattas som avslappnanade, smärlindrande samt lugnande. Även koncentrationsförmågan förbättras och ett allmänt välbefinnande infinner sig.

Indikationer

Massage kan vara bra vid behandling av huvudvärk, träningsvärk, stress, muskelskador eller muskelspänningar. Behandling av spända nackar, axlar och armar kan vara ett sätt att förhindra förslitningar vid statiskt arbete. Att få massage ger dig en avslappnande känsla av välbefinnande.

Kontraindikationer, massage ska inte ges vid:

  • Feber/Infektion
  • Inflammationer
  • Blödarsjuka
  • Hudåkommor
  • Diskbråck


Personer med hjärt- och kärlsjukdomar ska konsultera läkare före behandling. Vid andra sjukdomar ska också läkare tillfrågas innan behandling påbörjas.

Är du i Enköping, Bålsta, Sala och Västerås med omnejd intresserad av en klassisk massage för ett ökat välbefinnande eller påskyndad läkningsprocess är du välkommen att boka en tid. All bokning sker via Boka Direkt, via "knappen" Boka tid under behandlingar